Sèpia

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

Elaboració

Jo per guisar la sèpia sempre la congelo, es cou millor i queda mes tova.
Talleu la sèpia a troços petits i poseu-la a la cassola amb un raig d'oli, deixeu que es vagi fent a poc a poc fins que deixi anar tota l'aigua.
Passat aquest temps i afegiu la ceba, tallada gruixuda, 2 alls amb pell, el tomàquet pelat i sense llavors, la fulla de llorer, el pebre i el julivert i deixeu-ho 2 o 3 minuts, desprès i afegiu el vi blanc i el deixeu evaporar una mica i tireu l'aigua. Quan ja casi estigui cuit i poseu la xocolata i ho deixeu coure 5 minute mes.
Si decidiu posar-hi la patata, la carxofa i els pèsols el moment d'afegir-ho es quan i poseu la ceba i el tomàquet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se