Quiche de porros

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per

Ingredients

Massa d'avellanes:

Elaboració

Escalfar el forn a 190º.
Primer fer la massa. Pelar les avellanes, picar-les molt petites pero que no es converteixin en pols.
En un bol barrejar les avellanes amb la farina, afegir la mantega i l'aigua gelada que calgui per que la massa lligui. Fer una bola, embolicar-la amb film i deixar reposar 1 hora a la nevera.
Tallar el porros en rodanxes fines. Escalfar la mantega en una paella i ofegar el porros 5 o 6 minuts fins que estiguin tous. Sal pebrar i reservar.
Estirar la massa amb un cercle prou gran per folrar el motlle de quiche. Estendre la la massa en el motlle, apretan a les vores, punxar la base amb una forquilla. Posar a la nevera 20 minuts.
Folrar la massa amb paper sulfuritzat, omplir amb els cigrons i fornejar uns 12 minuts. Deixar el forn ences.
Trencar un dels ous, reservar la clara i batre el rovell amb els altres dos ous sencers. Afegir la nata i la mitat del permesa, posar sal i pebre i batre be.
Retirar el cogrons i el paper de la masa i amb un pincell untar amb la clara d'ou reservada. Tornar-la al forn 5 minuts, treure-la i baixar la temperatura a 180º. Repartir la mitat del gorgonzola en el fons de la tarta, per sobre els porros, cobrir amb la resta del formatge. Tirar els ous i la nata, el just per omplir el motlle. Espolvorejar la resta del parmesa per sobre. Fornejar uns 35-40 minuts fins que s'infi i es dori.
Deixar refredar uns 20 minuts abans de servit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se