Sipia (o congre) amb pésols

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

Es fa una picada al morter amb els pinyons, el safrà, els alls i la galeta maria fins que quedi una pasta fina. en una cassola (millor una de ferro),amb un raig d'oli i un pessic de sal,es fregeix lleugerament el peix i,després,s'hi posa la ceba.quan comenci a ser rossa,es
redueix el foc al minim i s'hi posen els pèsols,la picada, un bon pessic de sal i un raig de vi.es tapa i es deixa ofegar.es serveix acabat de coure.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se