Mongetes tendres amb pernil serrà

Categoria:
Típica de: Port de Llançà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer e tot hem de bullir les mongetes amb aigua i un pols de sal
Un cop bullidles les escorrem be
Mentrestant tallem a trossets el pernil
Ara posem una paella al foc amb la nou de mantega a fondre
Un cop fosa i tirem les mongetes i donem unes voltes a foc viu
Ara posem el foc a mig i afegim el pernil, no courem massa ja que el pernil amb una escalfor en te prou
Depenent del pernil , podem o no rectificar de sal, però no sol fe falta ja que el pernil aporta la sal

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se