Llagosta gratinada

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa el forn a escalfar per gratinar a la màxima potencia
Descongela la llagosta i parteix-la per la meitat longitudinalment: ho pots fer amb unes tisores.
Pica els grans d'all i el julivert ben menut
En un bol ralla el tomata
Afegeix al bol l'all i el julivert, oli al teu gust i sal: i ho bats ben batut amb una forquilla: per emulsionar.
Posa sobre la plata del forn les cues, i les cobreixes amb el tomata emulsionat.
Espolsa per sobre una mica de pa rallat
Hi ho poses al forn a gratinar uns 10 minuts

20min

Notes

Esta molt bo tambe amb escamarlans: per xupar-se els dits


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se