Aperitiu de pasta de full

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Escalfeu el forn de dalt i de baix a 180 graus
Si la pasta de full es molt gruixuda estireu-la una mica amb un corro de pastisseria, o amb un ampolla ben neta.
Bateu en un got o bol el rovell d'ou
Pinteu la pasta de full amb el rovell d'ou batut
Escampeu per sobre el formatge rallat: apretant-lo amb els dits per que s'enganxi
Escampeu per sobre les herbes aromàtiques al vostre gust
Salpebreu
Talleu a "cigarrets"
A la plata del forn i poseu un paper de forn i a sobre els "cigarrets"
Poseu al forn 10 o 15 minuts: fins que sigui daurat

25min

Notes

Tambe hi podeu possar varies classes de formatge, o inclos una mica de sobrassada, quedareu com uns artistes


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se