Aperitiu de pasta de full
Ingredients
- Una lamina de pasta de full fresca o descongelada
- Un rovell d'ou
- Formatge rallat
- Herbes aromariques: julivert, farigola, romani, etc..
- Sal i pebre
Elaboració
Escalfeu el forn de dalt i de baix a 180 graus
Si la pasta de full es molt gruixuda estireu-la una mica amb un corro de pastisseria, o amb un ampolla ben neta.
Bateu en un got o bol el rovell d'ou
Pinteu la pasta de full amb el rovell d'ou batut
Escampeu per sobre el formatge rallat: apretant-lo amb els dits per que s'enganxi
Escampeu per sobre les herbes aromàtiques al vostre gust
Salpebreu
Talleu a "cigarrets"
A la plata del forn i poseu un paper de forn i a sobre els "cigarrets"
Poseu al forn 10 o 15 minuts: fins que sigui daurat
Notes
Tambe hi podeu possar varies classes de formatge, o inclos una mica de sobrassada, quedareu com uns artistes
Comparteix aquesta recepta: