Farcellets de lluç amb pasta de full

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Poseu el forn a escalfar: amb el foc de dalt i de baix a 180 graus.
Trinxeu la ceba ben petita, o be ratlleu-la
Escorreu els bolets i trinxeu-los ben petits
En una paella poseu-hi una mica d'oli i rostiu la ceba: que quedi dauradeta i tendre
Afegiu els bolets i deixeu-los coure una estona: pot ser els haureu de tapar, doncs salten.
Esteneu la pasta de full i talleu-la en quatre troços
Al mig de cada tros i poseu un centre de lluç i per sobre hi repartiu el sofregit de ceba i bolets.
Tanqueu la pasta de full, tot fent un farcell
Poseu a la plata del forn un full de paper de forn i a sobre els farcells, cap per avall, que no es vegin els plecs del farcell.
Pinteu els farcells amb el rovell d'ou: amb un pinzell de cuina o una cullera.
Coeu al forn 10 o 15 minuts: fins que agafi un bonic color

Salsa per acompanyar.
En un casso i poseu la mantega i la desfeu
Afegiu-hi el suc de la taronja i ho remeneu amb un batedor de varetes manual fins que agafi la textura que us agradi.

30min

Notes

Es un plat que queda impressionant i tothom us preguntarà com ho heu fet.

Ho podeu provar amb supremes de salmó o del peix que mes us agradi
Ho podeu acompanyar amb unes verduretes saltejades com he fet jo a la foto.
Adaptat de una recepta de la Mireia Carbò la Cuina Salvavides


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se