Cocotxes de bacallà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa,un morter per picar i una cullera de fusta.

Elaboració

Posem una cassola de terrissa al foc amb oli. Quant sigui calent i posem all pelat i picat. Quan el all sigui daurat i posem las cocotxes salpebrades , i el julivert. Quan veiem l´oli que comença a bullir , retirem la cassola del foc i deixem que es vagin fent , remenant de tant en tant i veurem que la salsa es va fent amb la gelatina de las cocotxes. Per ultim , posem la cassola al forn mes aviat baix , per no tallar la salsa.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se