Conill estofat, amb llenegues negres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa de mida gran
Una paella gran
Una batedora elèctrica
Uns estalvis de vímet

Elaboració

En una cassola de terrissa, fregim: el conill tallat a trossos regulars, dues fulles de llorer, dos alls pelats, i la ceba picada, amb oli d'oliva.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, un raig de conyac, un raig de vi negre, i un cullerot de brou de pollastre que cobreixi el conill, fins a la meitat.
A part, fregim la meitat del fetge del conill, i un cop fregit, el posem en el pot de la batedora elèctrica. Tot seguit, afegim: pa fregit, julivert picat, un all pelat, un grapat d'ametlles torrades, i un cullerada de xocolata en pols.
Ho passem per la batedora, amb una mica de brou, i ho reservem.
Quan el conill gairebé és cuit, afegim els bolets (passats per la paella amb una mica d'oli fins que hagin deixat anar la seva aigua), i la picada, i corregim de sal. Tot seguit deixem que s'acabi de coure tot junt, i ja ho tindrem llest per treure-ho a taula, en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se