Blanqueta de gall dindi guisada amb rossinyols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, rostim les blanquetes salpebrades.
Quan són mig rosses, afegim: la ceba, els alls, el llorer, i una mica de sofregit de tomàquet. Tot seguit ho cobrim amb brou, i deixem que cogui a foc baix.
A part, en una paella amb oli, saltem els rossinyols, i els reservem.
A part, en la batedora elèctrica, fem una picada amb: les ametlles, l'all, el pa, el julivert, un raig de ví ranci, i una mica de brou, i ho reservem.
Quan les blanquetes són ja gairebé cuites, afegim : els rossinyols, i la picada, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i un cop cuit, ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola, i !! que vagi de gust !!.

1h

Notes

La blanqueta de qualsevol au, és la cuixeta que va des de el pit, a l'ala.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se