Pasta farcida de gambetes, porros i dàtils

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la salsa:

4 racions

Elaboració

Tallar el porro, el carbassó i els dàtils.
Sofregir el porro a la paella amb un raig d’oli, hi afegim el carbassó, un cop fet posem la gambeta pelada i tallada i els dàtils, ho lliguem amb una mica de farina i ho salpebrem
Posem una cullerada d’aquesta mescla a cada una de les fulles de wanton, humitegem els voltants de la pasta amb aigua, tanquem la pasta i pressionem perquè quedi enganxat.
Posem el brou en una olla i quan arrenqui el bull tirem la pasta, ho deixem coure 5 minuts aproximadament i ja tindrem la pasta apunt.
Per fer la salsa triturem l’alfàbrega, els pinyons i l’all juntament amb l’oli.

Notes

La pasta wanton es pot substituir per pasta fresca (estil canelons lasanya, etc…)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se