Sopeta de gallina amb fideuets, i ous quadrats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un motlle, per fer els ous quadrats, que el podem trobar en botigues d'estris per la cuina.

Elaboració

En una olla amb aigua, amb la quantitat que vulguem, posem: l'àpi, els porros, la ceba, les pastanagues, la patata, la gallina i les carcases, i ho posem a bullir en el foc, una hora i mitja. Seguidament, colem el brou, i posem la quantitat que necessitem per fer la sopa, en una cassola fonda. Tot seguit, agafem el pit de gallina, i el picolem ben menut, amb l'ajud d'un ganivet. Seguidament, l'afegim a la cassola, i corregim de sal.
Seguidament, afegim els fideus, apaguem el foc, i ho reservem.
A part, bullim els ous amb aigua i sal, i quan són cuits, els refredem i els pelem.
Un cop pelats, els posem en el motlle per fer-los quadrats, i un cop quadrats, amb l'ajud d'un ganivet ben fí, tallem 12 llesquetes de cinc milimetres de gruix.
A part, fem 12 torradetes de pa de motlle del mateix tamany que les llesquetes de l'ou.
Tornem a encendre el foc, i picolem les restes que han sobrat dels ous quadrats, i ho afegim a la sopa. Ho deixem coure cinc minuts més, i ja ho podrem servir en una sopera ben bonica. En el moment de servir la sopa, fiquem: la sopa en el plat, i a damunt, dues torradetes, amb els quadrets d'ou bullit, que quedin surant per damunt la sopa, i !! bon profit !!.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se