Sopar romantic
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Escarola
- Ensiam de roure
- Gambas pelades cuites
- Pinyons, passes, mel
- Vinagreta :oli,soja, jengibre,i polsim de canyella
2 racions
Elaboració
Netegem l'escarola i el enciam, escorrim l'aigua .
ho presentem amb plats individuals romàntics
posem les gambes ben repartides, les passes.
amb un bol posarem oli,soja,jengibre i polsim de canyella, emulsionarem la barreja fins que ens lligui.
Ho posarem per sobre de la amanida, taparem i posarem a la nevera fins l'hora de servir.
mmmmmmmmmmm
10min
Notes
acompanyarlo amb un cava ben fred i pa de ceba.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2193 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.