Pastissets de carbassa i formatge comté
Categoria:
Tipus de plat: Aperitiu
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 gr. de carn de carbassa
- 2 ous
- 150 g de farina
- 1/2 sobre de llevat químic
- 50 cl de llet
- 50 cl. d'oli d'oliva
- 100 g de cansalada fumada
- 50 g de formatge comté
Elaboració
Es pela i es pica la cabrassa crua o bé es ratlla. Es baten els ous, s'hi afegeix la llet i l'oli i es barreja. Tot seguit s'hi afegeix la farina i el llevat i es barreja bé fins que s'ontingui una pasta homgènia. S'incorpora la carn de carbassa ratllada ben fina, la cansalada tallada a daus petits i el formatge ratllat i es barreja. S'unten els motlles amb una mica d'oli i s'aboca la pasta fins a omplir 3/4 parts de la seva capacitat (la massa creix una mica) i es posa al forn preescalfat a 200ºC durant vint minuts. Abans de treure'ls del forn, comprovar si estan perfectament cuits i, si cal, deixar-los 5 minuts més al forn.
Notes
Una recepta de carbassa diferent de les habituals. Es pot servir d'aperitiu, però també és un bon primer plat si l'acompanyeu amb amanida.
Comparteix aquesta recepta: