Pastissets de carbassa i formatge comté

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es pela i es pica la cabrassa crua o bé es ratlla. Es baten els ous, s'hi afegeix la llet i l'oli i es barreja. Tot seguit s'hi afegeix la farina i el llevat i es barreja bé fins que s'ontingui una pasta homgènia. S'incorpora la carn de carbassa ratllada ben fina, la cansalada tallada a daus petits i el formatge ratllat i es barreja. S'unten els motlles amb una mica d'oli i s'aboca la pasta fins a omplir 3/4 parts de la seva capacitat (la massa creix una mica) i es posa al forn preescalfat a 200ºC durant vint minuts. Abans de treure'ls del forn, comprovar si estan perfectament cuits i, si cal, deixar-los 5 minuts més al forn.

40min

Notes

Una recepta de carbassa diferent de les habituals. Es pot servir d'aperitiu, però també és un bon primer plat si l'acompanyeu amb amanida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se