Crema de pebrots del " Piquillo ", amb cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Sis escudelletes de terrissa.

Elaboració

Primer de tot, tallem les verdures en juliana molt fina, en tires de uns 10 centimetres de llarg, aproximadament.
Tot seguit, les salem, les passem per farina, i les fregim amb oli d'oliva, ben calent.
Quan són fregides, les traiem amb l'ajud d'una aranya, i les posem damunt un paper de cuina, i les reservem.
Seguidament, en una olla, amb oli d'oliva, saltem els porros , les patates, les pastanagues, l'àpi, i els pebrots, tot tallat a trossos regulars.
Tot seguit, afegim l'aigua necessaria, per fer la quantitat de crema, que vulguem.
Un cop les verdures cuites, passem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador xinès a un altre cassó, on acabarem de fer la crema. Afegim un raig de nata líquida, ho corregim de sal, deixem coure cinc minuts més, i ja podrem servir la crema, en escudelletes de terrissa, o en plats. En el moment de servir la crema, afegim un grapadet de cruixent de verdures damunt, i ja tindrem acabat el plat.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se