Macedonia de fruites de tardor

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Netejar el raïm, les maduixes i tallar-les per la meitat, reservar. Pelar el plàtan i tallar-lo a rodanxes. Pelar i tallar el présec, la pera i la poma a cuadradets (per sobre la poma tirar una mica de suc de llimona per que no s'oxidi)
Barrejar tots els ingredients en un bol, afegir el vi dolç i deixar-ho reposar a la nevera tapat amb film transparent una mitja hora abans de servir.

15min

Notes

Podeu afegir troços de nous o pinyons, i queda una recepta 5 estrelles.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se