Lluç amb salsa verda i poma

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Salar les rodelles de lluç i passar-les per la farina.
Posar oli en una paella i passar-hi el peix, just que quedi un xic daurada la farina.
Una vegada fregit el lluç, passar les rodelles a una cassola planera i posar-la al foc.
Triturar amb la minipimer un gra d'all, unes branques de julivert i un grapat de pinyons amb un vas d'aigua i afegir-ho sobre el peix.
Posar la cassola a foc suau i anar movent de tant en tant ( sense tocar el peix amb coberts, només fent girar la cassola).
Pelar les pomes, tallar-les a 8 talls.
Afegir-les a la cassola de manera que es vagin coent amb la salsa.
Tastar i corregir de sal.
Quan la poma sigui tova, parar el foc i deixar reposar 5 minuts abans de servir.

20min

Notes

També es poden afegir uns musclos de roca oberts al vapor


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se