Lluç amb salsa verda i poma
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 rodelles mitjanes de lluç fresc
- All
- Julivert
- Pinyons
- 2 pomes golden
- Farina
- Sal
- Oli d'oliva
- Un vas d'aigua
Elaboració
Salar les rodelles de lluç i passar-les per la farina.
Posar oli en una paella i passar-hi el peix, just que quedi un xic daurada la farina.
Una vegada fregit el lluç, passar les rodelles a una cassola planera i posar-la al foc.
Triturar amb la minipimer un gra d'all, unes branques de julivert i un grapat de pinyons amb un vas d'aigua i afegir-ho sobre el peix.
Posar la cassola a foc suau i anar movent de tant en tant ( sense tocar el peix amb coberts, només fent girar la cassola).
Pelar les pomes, tallar-les a 8 talls.
Afegir-les a la cassola de manera que es vagin coent amb la salsa.
Tastar i corregir de sal.
Quan la poma sigui tova, parar el foc i deixar reposar 5 minuts abans de servir.
Notes
També es poden afegir uns musclos de roca oberts al vapor
Comparteix aquesta recepta: