Espinacs a la crema amb gambes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la beixamel:

6 racions

Elaboració

Es posa aigua abundant a bullir amb una mica de sal.
Quan bull, s'hi posen els espinacs congelats i es deixen coure 12-15 minuts. Es posen a una escurridora i es va treient tota l'aigua apretant-los bé.
Per la beixamel: En una paella es posa un xic de mantega, un pols de sal i un pols de nou moscada.
Quan la mantega esta desfeta, s'hi afegeix una culleradeta de farina i es remena fins que la farina està ben amarada de mantega i comença a rossejar.
A continuació hi afegim la llet que haurem escalfat prèviament i remenem amb les varilles per tal de tenir una crema fina. Afwgim a la beixamel les cues de gamba que haurem descongelat i escorregut i també els tacos de pernil.
Tot seguit hi afegim els espinacs i remenem per homogeneitzar tot. Deixem coure una estona a foc molt lent.
En una paella a part posem un xic d'oli i passem les gambes fresques amb una mica de sal.
Posem en safata fonda per forn els espinacs, espolvoregem amb formatge emmental i posem a gratinar.

30min

Notes

Es poden servir omplint voulavents amb la crema d'espinacs i decorant amb una gamba fresca. Posar-ho a gratinar al forn.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se