Truita amb suc

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

2 racions

Elaboració

Fer una truita amb els fesols i deixar-la refredar.
Fer un sofregit amb els alls, el tomaquet madur i el julivert
Posar-hi el bacallà ben escorregut i tallat petit
Posar-hi un polset de farina i dexar que es cogui una mica (No dexar que es cremi la farina)
Afeixir un got d'aigua calenta, remenar una mica fins que es faci una crema ben clareta
Posar-hi la truita ben freda, tallar-la per la mitat i dexar bullir a foc lent cinc minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se