Lluç a la crema

Categoria:
Recepta per

Ingredients

6 racions

Elaboració

Es neteja,es buida i s'escorre el peix.
Es posa en una plata preparada per anar al forn ben untada amb mantega. Es fica al forn, ja calent, i es deixa coure uns 30 minuts.
en un pot s'hi fan fondre 50 grs de mantega i s'hi afegeix la farina barrejan-ho de pressa fins que es cmençi a enrosir.
S'hi tira el ví, la sal, el pebre i es deixa coure tot uns 15 minuts fins que es comença a evaporar.
A ultima hora s'hi afegeix la creme de llet i es ben barreja.
Un cop cuit al peix, fora del forn, es cobreix amb la salsa.
Es serveix amb la mateixa plata de cocció i esi pot posa patates bullidas, o alguna altre verdura.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se