Carxofes farcides de gambes
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 8 carxofes
- 1 ceba grossa
- 16 gambes
- 1 tuber te formatge de cabra
- Sal
- Pebre negre
- Pebre vermell
- Oli d'oliva
Elaboració
Deixar les carxofes en cors ben nets i oberts.Saleu-les, empebreu-les, regueu-les amb oli i poseu.les al microones mig cobertes d'aigua durant 5 minuts. Feu la ceba a la juliana amb oli i aigua, a la paella, amb mig color i fins que sigui melosa. Poseu els caps de les gambes en un cassó amb oli i a foc lent durant 10 minuts. Ompliu les carxofes amb la ceba, dues gambes crues pelades i una rodanxa de formatge enfarinada al damunt junt amb una mica de mel de romer, posar-ho a gratinar al forn amb una safata fins que el formatge sigui ros. Serviu-les amb l'oli de les gambes.
Comparteix aquesta recepta: