Vedella farcida

Categoria:

Ingredients

Farcit:

6 racions

Elaboració

Talla les pastanagues i cebes molt fines. Ofegar amb mantega a foc lent i afegir la carn picada, sal i pebre.
Barrejar al ou i el pernil tallat a trossets fins aconseguir un farcit homogeni.
Escampar la carn, col·locar la pasta al damunt.
Escalfar oli en una cassola i daurar la carn per tots els costats.
Afegir les cebes i les pomes palades i tallades a trossos.
Afegir el vi i l'aigua suficients per cobrir la carn.
Coure tapat i en foc lent durant una hora i mitja.
Col·locar la carn en una plata, passar la salsa pel passapurés i servir-la en una salsera.
Es pot acompanyar amb pinyons, prunes, panses, o amb bolets.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se