Vedella farcida
Categoria:
Ingredients
- 1/5 kgs. de
- Falda, cap de costella o pit de vedella
Farcit:
- 6 cullarades d'oli.
- 250 grs. de carn picada.
- 250 grs. de pernil.
- 1 ou.
- 2 pastanagues.
- 6 cullarades de o'li
- 100 grs. demantega.
- 3 pomes.
- 1 got de vi blanc.
- Sal i pebre.
Elaboració
Talla les pastanagues i cebes molt fines. Ofegar amb mantega a foc lent i afegir la carn picada, sal i pebre.
Barrejar al ou i el pernil tallat a trossets fins aconseguir un farcit homogeni.
Escampar la carn, col·locar la pasta al damunt.
Escalfar oli en una cassola i daurar la carn per tots els costats.
Afegir les cebes i les pomes palades i tallades a trossos.
Afegir el vi i l'aigua suficients per cobrir la carn.
Coure tapat i en foc lent durant una hora i mitja.
Col·locar la carn en una plata, passar la salsa pel passapurés i servir-la en una salsera.
Es pot acompanyar amb pinyons, prunes, panses, o amb bolets.
Comparteix aquesta recepta: