Curri Indi de llenties i blat
Categoria:
Típica de:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 grams de llenties
- 100 grams de blat
- 2 cebes
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada de curri
- 50 grams de cacauets torrats i picats
- 2 plàtans petits
- 1 gra d'all
- Gingebre
- I sal marina
Elaboració
Es posen en remull les llenties i el blat, durant la nit, en un litre d'aigua.
Es fregeixen les cebes en oli d'oliva fins que estiguin toves, afegir les llenties, el blat i el curri i es sofregeix el conjunt uns instants, s'hafegeix l'aigua que hem remullat les llenties i el blat.
Condimentar amb el ingwer i l'all i salpebrar al gust
Coure a foc mitjà durant uns 45 minuts o fins que les llenties estiguin cuites.
Tallar els plàtans a rodanxes i afegir-les a l'olla, coure 10 minuts més perquè es barregin els sabors i finalment afegir els cacauets torrats i picats tot seguit
Comparteix aquesta recepta: