Mongetes seques amb cloïsses

Categoria:
Recepta per
Típica de: Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

Per començar prepareu unes mongetes seques. Les teniu una nit en remull amb aigua de la cisterna o bé amb bicarbonat. L'endemà les coeu com tingueu costum. Les podeu fer a l'olla a pressió. Reserveu les mongetes amb una mica de suc.
Per altra bada prepareu les cloïsses. Les podeu posar amb aigua i sal perquè expulsin la sorra.
A banda prepareu un sofregit amb els alls, pelats, la seba sofregida i el llorer. Mentre poseu les cloïsses en una olla i cuineu-les al vapor. Quan estiguin obertes reserveu el suc i coleu-lo. Reserveu les cloïsses. Quan tingueu fet el sofregit incorporeu les mongetes seques i les cloïsses. Remeneu, i afegiu primer el suc de les cloïsses i tot seguit, si cal, el de les mongetes. Deixeu-ho al foc lent uns 30 minuts.Us ha de quedar un plat caldós, de cullera.

1h

Notes

Ho pots servir com a plat únic o si vols fer una mica d'entrant lleuger.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se