Bescuit

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per

Ingredients

6 racions

Elaboració

Es barregen el rovells d'ou amb al sucre,la farina, la pela ratllada de la llimona,el iogur, les clares, a punt de neu, i el llevat.
Quan la pasta es ben lligada, es posa en una plata de llauna untada amb mantega i espolsada amb farina.
Al damunt s'hi escampen pinyyons i trossos de ametllas.
Es fica al forn, ja calent i es deixa coure durant mitja hora.
quan s'intrudueeix un ganibet en la pasta i surt net, ja es pot treure del foc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se