Escudella de pobre

Categoria:
Estació:

Ingredients

6 racions

Elaboració

Es pela la patata i es talla laminada a trossets petits, el mateix es fa amb els grans d'all, la pastanaga, el nap i la xoribia.
Es talla la seba a dauets petits i el apit també es talla ben petit.
Es renta tot a raig d'aixeta.
Posarem una olla amb aigua al foc, i quan bulli li tirarem tot. Remenarem ben remenat i quan torni a bullir, tirarem l'arròs, un bon xorret d'oli i sal al gust.
Deixarem coure fins que l'arròs estigui cuit i ho traurem del foc.
Procurarem servir-ho tot seguit amb la finalitat de que l'arròs no es passi i quedi massa espès.

12min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se