Brownie o pastís de xocolata
Categoria:
Recepta per forn
Ingredients
- 100 grams de farina tamisada
- 250 grams de sucre glas
- 200 grams de mantega
- 250 grams de xocolata (preferentment, 70% cacau )
- 4 ous frescos
- Un grapat de nous trencades
- Mistela / rom / vi ranci
- Canyella en pols
Elaboració
Tamisem la farina i afegim el sucre glas.
A banda, escalfem i desfem la xocolata amb la mantega i una mica del licor escollit fins que es desfaci del tot (ho podeu fer a foc lent i remenant, no cal a bany maria.)
Tot seguit ho barregem bé amb la farina i el sucre, i hi anem afegint els ous d'un en un. Un cop ben batut hi afegim les nous trencades.
Untem el motlle amb mantega i farina i aboquem la massa ben repartida. La deixem coure al forn uns 30-45 minuts a 180 graus,segons vulguem que tot el pastís es cogui o que quedi fondant del centre.
El deixem refredar i el desemmotllem. El recobrim amb xocolata, que hem desfet amb una mica de mantega i hi afegim una mica de licor.
El decorarem segons la gràcia de cadascú i amb els elements que tinguem a la mà.
Comparteix aquesta recepta: