Amanida de muntanya

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Es renten els tomàquets, l'escarola i l'api.

En la safata de servir es col·loquen els ingredients:

L'escarola, els tomàquets l'api a talls.
les olives i l'ou dur talladet.
posem una mica de sal i un raig de vinagre de vi (no de Mòdena)per d'amunt l'amanida
Els bolets nets els saltem a la paella amb el gra d'all picat,un bon raig oli i sal.
Tot seguit s'aboca els bolets amb el seu oli per sobre l'amanida.
Adornarem amb el pernil tallat, el fuet i el bull.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se