Cigrons a la catalana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Sofregim la ceba picada amb el tomàquet i quan estigui caramelitzat hi afegirem un raig de vi blanc, deixem que s’evapori l’alcohol i incorporem un got d’aigua deixem que bulli tot junt una estoneta i afegim els cigrons (ull, el liquid ha de cobrir-los, si cal posem'hi més aigua) i deixem que faci xup-xup uns 10 minuts.
Mentre farem una picada amb el pa, les ametlles, l’all, sal, julivert i una cullarada de cigrons cuits
També podem aprofitar ara per pelar i picar petitets els ous durs.
Incoporem la picada als cigrons, remenem bé i deixem 5 minuts més.
Un cop esta tot cuit, ja podem barrejar l’ou amb els cigrons i el plat està llest per servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se