Torró de bombó suïss

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Formula:

Elaboració

Confecció
Moldre el praliné tant fi com es pugui, reserveu-lo
Tingueu les dues xocolates juntes i dissoltes al bany maria, evitant sempre el contacte de les xocolates amb l’aigua, afegiu la vanil•lina.
Barregeu les xocolates i el praliné de forma enèrgica amb un batedor de varetes, si no disposeu d’una màquina. Una vegada ben homogeneïtzat tireu-hi les avellanes i amb una escumadora barregeu-les be.
Ja es pot emmotllar. Piqueu els motlles conta un marbre i poseu-los a la nevera. A les sis hores ja els podreu desemmotllar.
Si no disposeu de motlles: podeu folrar amb paper de film una plàtera, escollint la mida pròxima a doble barra i una vegada està a temperatura ambient, la talleu pel mig i us sortiran les dues barres.
Temporada: Festes de Nadal
Dificultat: poca si es disposa de motlles

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se