Muffins Mediterranis de Poma

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

Barilles mecàniques

Elaboració

Preescalfem el forn a 180º i col·loquem en un motllo les càpsules pels muffins.
Batem els ous i el sucre fins que dupliquin el seu volum. A continuació afegim l'oli i la llet batent bé cada vegada.
Afegim la farima i el llevat tamissats i tornem a batre, i per acabar afegim la canyella.
Pelem i ratllem les pomes i les afegim a la massa, que tornarem a batre per últim cop.
A continuació omplim les càpsules amb ajuda d'una cullera i ho enfornem 22 minuts a 180º o fins que quan les punxem l'escuradents surti net.
Les deixem 5 minuts al mateix motllo i tot seguit les passem sobre una reixa per a que respirin.
Un cop ben freds... a disfrutar!

30min

Notes

Recepta ben sana i facilissima de fer. Ideal per a que els nens ajudin a la cuina i els vingui de gust menjar fruita després


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se