Crema d'api

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregir en la mantega, la ceba i l'api fins que la ceba estigui transparent, afegeix la farina i el brou de pollastre i cuina 20 minuts.
Tritura en la picadora, assaona amb sal i pebre, i posa a bullir 5 minuts més.
Per servir, posa en un bol la crema (nata) i afegeix una tassa de sopa calenta, barreja perfectament i afegeix a la resta de sopa.
Serveix la crema ben calenta.

Notes

Una bona crema i molt fàcil, per quan arriba l'hivern


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se