Crepes lleugeres

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

1- Barrejar la farina de blat de moro amb la farina de blat, el sucre,la sal,el llevat, l’oli i els ous en un bol.
2- Bateu bé i poc a poc, posa-hi llet, aigua i ron fins a obtenir una pasta ben llisa i sense grumolls.
3- A continuació, posar a escalfar una paella antiadherent ben engreixada.
4- Amb una cullera, posem la massa a la paella formant una capa molt fina. Deixar coure-ho al foc i donant-li la volta amb una espàtula.
5-Finalment la decores amb Nutella, melmelada, nata, xocolata...

Notes

En el pas 4 segurament la crep se us quedarà enganxada. Aquella crep la tireu i les següents no s’enganxaran nomes cal posar una mica de mantega.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se