Creps de xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Si no saps què berenar, jo tinc la solució. Fes uns creps, però si no saps com fer-los jo t'ho explicaré.
1- Posa la sal i la farina en un bol, intentadeixar un forat fondoal mig de la farina. Trenca un ou i fica'l al fotat
2- Aboca la llet sobre l'ou sense batre. Amb una collera de fusta, bat l'ou i la llet, sense barrejar molt amb la farina la principi.
3- Comena a batre-ho tot. Tracta de moure el canell perquè la massa quedi espessa ifina.
4- Aboca la resta de la llet sense parar de batre. Si la pasta no queda del tot fina,pots fer servir una escumedora.
5- Escalfa una paella lu just perquè es fongui la mantega
6- Unta superficialment una bola de mantega. Si s'esfosqueix, cal treure la paella del foc.
7- Aboca dos o tres culleradesde massa a la paella i estén-la ràpidament.
9- Espera a quela part de sota estigui cuita. Comprova-ho aixecant la punta del crep. Si ja està cuita, no s'enganxarà.
10- Gira el crep amb una pala o una espàtila
11-Cou l'altra banda del crep fins que estigui cuit


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se