Gelat de Pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: País Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

- Tallem la pinya a trossos i la posem en un bol.
- Trinxem la pinya amb la batedora tot barrejant-la amb el sucre.
- Posem la pasta sortint a dins la closca de la pinya i la guardem al congelador.
- Ho servim amb un rajolí d'oli d'oliva (si pot ser que sigui un oli bò), i amb uns polsims de sal maldon.

5min

Notes

- Cítrics com la pinya o la maduixa fan un molt bon contrast amb el salat.
- Fenomenal servida amb "Girl From Ipanema" d'Astrud Gilberto & Stan Getz. http://www.youtube.com/watch?v=w5iJg4-mWlQ


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se