Gall del penedés farcit amb prunes i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Elaboració

primer de tot hem de tenir les mongetes remullades prèviament;cuites ammb aigua i sal i ben escorregudes.en una cassola amb oli a foc viu posem a rostir l'anec a talls i la botifarra
partida per la meitat. quan sig ui daurat, hi posm la sali pebre, les cebes, alls,i un bon got
de conyac.remenem be i afegim les mongetes.salpebrem al nostre gust ho tapem i fem coure fins
que sigui ben cuit tot


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se