Gall del penedés farcit amb prunes i pinyons
Ingredients
- 1gall del penedés·1porro·1ceba petita·1pastanaga·1cabeçad'alls·2tomàquets·1fulla de llorer i un clau d'especia ·1grapat de pinyons·200g de prunes seques sense pinyol·1/4 de litre de brou
- D'aviram·2copes de cava brut·100cl de nata liquida·1cullerada de farina de blat de moro·sal i
- Pebre
Utensilis
Elaboració
primer de tot hem de tenir les mongetes remullades prèviament;cuites ammb aigua i sal i ben escorregudes.en una cassola amb oli a foc viu posem a rostir l'anec a talls i la botifarra
partida per la meitat. quan sig ui daurat, hi posm la sali pebre, les cebes, alls,i un bon got
de conyac.remenem be i afegim les mongetes.salpebrem al nostre gust ho tapem i fem coure fins
que sigui ben cuit tot
Comparteix aquesta recepta: