Galets amb bolets i beicon

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Ingredients

5 racions

Elaboració

Treure la corna de beicon i tallar a tiretas
Tallar els bolets a quarts
pica el all i la ceba
Amb una paella ampla dorar lleugerament la ceba i all, afegir el beicon, deixar que es dori.
Afegir els bolets, coure uns 8minuts a foc mitja.Salpebra al gust.
Coure la pasta
Afegirla al sofregit, donarli unes voltes.
Servir deseguida, espolvorejada de orenga iformatje ratllat

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se