Gules amb allets
Categoria:
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 100 grams de gules congelades
- 4 allets. Si és temporada de tendres, millor.
- 1 tasseta d'oli verge d'oliva
- Uns bitxos petitons "caiena"
- Sal
Utensilis
Una cassoleta de fang.
Elaboració
Posarem l'oli en un bol de fang, i trinxarem a rodanxes els allets, esperant que comencin a enrossir.
Hi posarem seguidament el bitxo.
Hi afegirem després les gules prèviament descongelades.
Ho remenarem una petita estona, sense que es facin massa, ja que aleshores quedarien seques.
Hi afegirem una mica de sal, si cal.
Tamnbé podeu afegir-hi unes gambes pelades petitones.
Notes
La base d'aquesta recepta, són les angules, però donat el preu en que estan actualment, hem d'optar a fer-ho amb gules.
Qui tingui la possibilitat de comprar-les, que no ho dubti pas, ja que el gust no té comparació.
Comparteix aquesta recepta: