Cuixetes de pollastre farcides de llonganisa
Categoria:
Tipus de plat: Rostit
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre deshosades
- 4 talls de llonganissa
- 1cabeça d'alls
- 1ceba gran tallada amb 6 trossos
- 1raig de vi ranci
- 16 prunes
- 40grms de pinyons
- Oli d'oliva i sal
- 1 fulle de llorer
Elaboració
Amb les cuixes deshosades, posar el tall de llonganissa i lligar, perque quedi ben agafat
(Aquest pas el podeu demanar a la carnisera i quedara molt millor perque elles i posen una malla)
Amb una cassola amb oli, rostir les cuixes, afegim els alls la ceba i la fulla de llorer
Deixem enrisir tot a foc lent, despres aixecamen el foc i tirarem el raig de vi ranci
i posarem les prunes i finalment la picada de pinyons
Si vegeu que es necesari posari un cullerot de caldo
Notes
Es un plat que quede mes bo fet un dia per altre
Comparteix aquesta recepta: