Platillo d'ànec

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la Picada:

4 racions

Utensilis

Una cassola de fang,un cassó i un morter per la picada.

Elaboració

Daurem els talls d'ànec salats en una cassola de fang am poc oli.
Un cop enrossit, afegim la ceba i la carrota a daus petits i, quant agafin color, afegim els alls trinxats i el tomàquet ratllat o picolat.
Afegim una mica de farina per lligar.
Afegim després el vi ranci i, quant evapori, cobrim amb el brou i deixem coure a foc lent una hora.
Mentrestant fem bullir les olives en un casso a part amb aigua i deixaran anar la salabror.
Cap el ultim quart d'hora de la cocció les afegirem a la cassola.
Mentrestant fem la picada i la incorporem a la cassola; vigilant que quant estigui ben incorporada i lligada amb la cocció podrem apagar el foc.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se