Pesols a la catalana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es bullen els pesols amb aigua sal i un polsim de sucre.
En una cassola i posem oli quant estigui calent i posem les dos cansalades i deixem que quedin ben rosses.
Llavors i afegim l'all talladet petit i la salsa de tomaquet.
i donem unes voltes i afegim els pesols escorreguts.
Afegim tots els licors, baixem el foc i tapem
Passats 10 minuts, tot sacsejant la cassola i afegim la branqueta de menta i la botifarra negra a rodanxes de 2 dits.
Deixem uns 5 minuts mes i ja es poden servir, ben calents
Rectificar de sal si es necesari

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se