Cues de porc estofades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posem les cues a coure, amb: l'àpi, el llorer, la ceba, la cabessa d'alls, i els grans de pebre negre, amb un polsim de sal, i aigua.
Quan són cuites, les traiem de l'olla, i les reservem, juntament amb el seu brou, colat.
A part, en una paella amb oli d'oliva, posem: les cebes, amb un polsim de sal i sucre.
Les anem fent a foc molt baix, i quan són mig cuites, hi afegim : un raig de mel, un raig de vinagre, i un raig de ví negre, deixem que s'acabin de coure, i les reservem.
A part, pelem les patates, les pelem, i amb un estri per fer boles, anem fent totes les boletes que puguem. Tot seguit, les fregim amb oli d'oliva, i quan son cuites, els hi afegim un bon raig de picada d'all i julivert, i les reservem.
A part, en una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls aixafats, i el llorer. Seguidament, afegim el tomàquet fregit, un raig de ví ranci, i part del brou de la cocció de les cues.
Quan tot el conjunt és cuit, corregim de sal, i ja podem afegir-hi les cues perquè s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més. Tot seguit, corregim de sal, afegim les cebetes i les patates, ho deixem coure cinc minuts més, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se