Bunyols de carxofa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una paella fonda per fregir, o una fregidora.
Una aranya de filderro.

Elaboració

Primer de tot, netegem les carxofes, les tallem en trossos regulars, i tot seguit les posem a bullir, amb aigua, sal i i un ram de julivert.
Quan són cuites, les escorrem, i les reservem.
A part, en un estri, posem la farina necessària per fer la pasta, hi afegim un polsim de sal, un rovell d'ou, els alls ratllats, el llevat, el julivert, la llet, i els trossos de carxofa bullida. Ho deixem reposar com a mínim una hora, tapat amb un drap blanc.
Passada l'hora, posem oli d'oliva en una paella fonda, i quan l'oli és calent, anem agafant cullerades de pasta i carxofes, i les anem fregint, fins que els bunyols, siguin ben rossos, i els anem posant damunt d'un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, ja els podrem treure a taula en una safata ben bonica, aprofitant que són be calents.

1h 30min

Notes

Quan no és temps de carxofes, ho podem fer amb carxofes congelades.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se