Bunyols de cols de Brusel·les
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Bunyols
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de cols de Brusel·les
- Sal
- Aigua
- Oli d'oliva
- Paper de cuina
- Farina
- Un sobre de llevat en pols
- Dos alls ratllats
- Julivert molt picolat
- Un rovell d'ou
- Llet sencera
6 racions
Utensilis
Una paella fonda, per fregir, o una fregidora.
Una aranya,( una espàtula de filferro)
Elaboració
Primer de tot, bullim les cols, amb aigua i sal. Quan són cuites, les escorrem, i les reservem. A part en un atuell, fem una pasta, amb : un raig de llet, un rovell d'ou. el sobre de llevat, la farina necessaria per fer una pasta, ni massa espessa, ni massa clara, els alls ratllats, un polsim de sal, el julivert molt picolat, i les cols escorregudes, i ho deixem reposar, al menys una hora.
Seguidament, en una paella fonda, amb oli d'oliva ben calent, anem agafant culleades de pasta i cols, i les anem fregint, fins que veiem que són rossetes.
Un cop fregides, les anem posant damunt un paper de cuina, i tot seguit, ja les podrem treure a taula, en una safata, ben bonica, i !! bon profit !!.
1h 30min
Notes
Aquests bunyols, també els podem fer amb cols congelades.
Etiquetes: La cuina dels bunyols Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1533 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.