Coca de recapte facil
Categoria:
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 vaset de vi de cervesa
- 1 vaset de vi d'oli
- 350 grms.de farina
- Sal
- 1/2 paquet de llevadura royal o 15grm. de llevat de pastiser
Elaboració
Barrejar tots els ingredients.
Deixar reposar 20mts. a temperatura ambient.
Aplanar amb el rodillo, i posar el recapte
Posar al forn que ja estara calent a 220º fins que estigui cuita
Recapte: pebrot vermell escalibat i asbursinie escalibada
si tire un rajoli d'oli
Recapte: ceba escalibada, pebrot vermell escalibat, una llauna de tonyna i anxoves
Recapte: rodanxes fines de carabasso i ceba
Recapte: rodanxes fines de tomaquet, espolvorejades de farigola i anxoves
Comparteix aquesta recepta: