Coca de recapte facil

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Barrejar tots els ingredients.
Deixar reposar 20mts. a temperatura ambient.
Aplanar amb el rodillo, i posar el recapte
Posar al forn que ja estara calent a 220º fins que estigui cuita
Recapte: pebrot vermell escalibat i asbursinie escalibada
si tire un rajoli d'oli
Recapte: ceba escalibada, pebrot vermell escalibat, una llauna de tonyna i anxoves
Recapte: rodanxes fines de carabasso i ceba
Recapte: rodanxes fines de tomaquet, espolvorejades de farigola i anxoves

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se