Llenties estofades, amb xixorrites i patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posem les llenties en remull, la nit abans de fer-les.
En el moment de fer-les, les escorrem i les reservem.
En una cassola fonda, amb oli d'oliva, posem a fregir: els alls aixafats, el llorer, la ceba picolada, i les xixorrites. Quan tot plegat és mig fregit, afegim un raig de tomàquet, i un raig de ví blanc, i deixem coure uns cinc minuts. Seguidament, afegim les llenties, i hi posem l'aigua necessaria, per coure les llenties.
Quan ja arrenqui el bull, posem el foc mitja, i deixem que coguin, fins que les llenties, siguin toves. Tot seguit, corregim de sal, i ja les podrem servir a taula.

1h

Notes

A la meva recepta " macarrons amb xixorrites ", ja explico el que són les xixorrites.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se