Cuixetes de pollastre al cava

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Deixeu macerar durant tota la nit les cuixetes amanides amb sal, pebre, oli i el suc de la llimona.
L'andemà al matí, escorreu-les (reservant-ne el suc) i enfarineu-les lleugerament. Poseu oli en una paella, fregiu-les i aneu-les col·locant en una cassola. Retireu una mica d'oli de la paella i enrossiu-hi la ceba picada, afegiu-hi el suc de la maceració, el conyac i el cava. Remeneu-ho i aboqueu-ho a la cassola. Tapeu i poseu-la a coure al foc suau durant 30 minuts, tot girant les cuixetes de tant en tant. Un cop cuites, tasteu-ho.
Netegeu i talleu els bolets i saltegeu-los amb oli o mantega; piqueu la galeta i les ametlles ben fines. Reserveu-ho tot. Retireu les cuixetes de la cassola, aboqueu la salsa al vas de la batedora i afegiu-hi la picada. Bateu tot junt fins que quedi ben fi.
Torneu a col·locar el pollastre a la cassola, juntament amb el bolets i, aboqueu-hi la salsa. Deixeu-ho coure 5 minuts més.
Tasteu-ho i ja ho teniu a punt per servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se