Sopa de tomàquet

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pas 1: Pelar i trossejar els vegetals
Pas 2: Fondre la mantega en una paella i salteu les cebes a foc lent fins que quedin transparents.
Pas 3: Afegir la patata, els tomàquets, l'all, el llorer, el tomàquet fregit i el caldo. Tapar i deixar coure 20 minuts.
Pas 4: Apartar del foc, retirar la fulla de llorer i barrejar amb la llet. Deixar refredar una mica abans de passar pel passapuré o la batedora i tornar a la cassola.
Pas 5: Assaonar al gust i reescalfar per servir sense deixar que bulli.

25min

Notes

Segons la temporada es pot menjar freda o calenta


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se