Ceps saltats amb alls tendres

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem els ceps (un dels bolets més fàcils de netejar només ens cal un drap i res d’aigua). Els tallem a trossos.
En una paella amb una mica d’oli saltem els alls tendres que hem tallat a trossos de uns 2 cm.i els reservem en un plat (5 minuts)
En la mateixa paella sense treure l’oli, hi posem els ceps que treuràn poca aigua doncs són molt tendres (ho veureu a la fotografia) amb un raig d’oli , sal i pebre.
Ho anem remenant i amb 10 minuts, llestos.

20min

Notes

El cep és dels pocs bolets que es poden congelar crus


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se