Arreboçat de coliflor
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 coliflor
- sal
- 1 ou
- 1/2 dl.D'aigua
- 1/2 dl.de cervesa
- 75 g de farina.
1 racions
Elaboració
1. rentar la coliflor,i separa les branques.Cou-les amb molta aigua amb sal.Escorre molt be i
guarda.
2.Per preparar l'arreboça separa la clara del rovell, barreja el rovell amb la farina i dissoldre amb l'aigua i la cervesa.afegir la clara muntada apunt de nata i barreja.
3.Deixar reposar 30 minuts.
4.Passar les branques de coliflor per l'arrebossat i fregir-les amb l'oli calent. Escórrer
posant-ho damunt de paper de cuina.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2846 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.